På vad sätt är Järna Tvåleri ledande inom hantverkstvål?

Hur kan Veronica skriva att Järna Tvåleri är ”ledande inom hantverkstvål”?! Här kommer en ”kort”’genomgång!

🧡 Alla tvålar är tillverkare med en stor passion för tvålhantverket och en önskan om att sprida snyggare och roligare tvål till svenska folket. Varje batch tar ca fem timmar att göra.

💛 Alla tvålar är också gjorda för att vara hårdare än andra hantverkstvålar, helt utan att använda palmolja. Järna Tvåleris tvålar ska uppföra sig bra och inte bli kladdiga och mjuka som så många andra tvålar blir. Förvara dem bara rätt!

🤎 Alla Järna Tvåleris tvålar innehåller lera och salt, vilket bidrar till hårdheten, men också en skönare tvättupplevelse. Mängden salter och mängderna och sorterna lera varierar i recepten.

🖤 Till doftsättning används endast eteriska oljor, vilket är en utmaning i tvål!

🤍 Färgerna kommer endast från leror, salter och växter och inga syntetiska färger, oxider eller micas används. Mest för att det är så roligt att utforska naturfärger i tvål som ingen annan gör i Sverige.

🧡 I dagsläget har Järna Tvåleri tre grundrecept och adderar sedan olika tillsatser och metoder för att ge tvålarna deras olika egenskaper. Fler recept kommer det att bli, var så säker!

💛 Ett av de grundrecepten är perfekt komponerat för att passa som schampotvål. Egentligen fungerar alla tvålar som schampotvål men olika hår och olika personer gillar olika, helt enkelt. Så när jag säger att det lämpar sig bäst som schampotvål menar jag att det rengör lagom mycket, inte lämnar rester i håret och bara ger en liten överfettningen till håret.

🤎 Redan från start har har jag varit ambitiös med att lära mig gällande kosmetikalagstiftning, som både är omfattande och kostsam att leva upp till. Jag hoppas att alla investeringar i att lära mig och följa den ger mig fördelar på långt sikt. Och med en kunskap om gränserna och stor kreativitet lyckas jag få till registerade produkter som andra tvålmakare bara drömt om!